+31(0)6-24866836

Bio Resonantie

Hoe werkt het Asyra Pro systeem?

Onze gezondheid wordt bepaald door processen in het menselijk lichaam die in balans zouden moeten zijn. als dat niet het geval is kunnen wij eerder ziek worden. Praktijk La Salvia kan in dit proces een belangrijke rol spelen. Het Asyra Pro systeem meet 40 organen/systemen en maakt zo een overzicht van het functioneren van het lichaam. Vervolgens zoekt het Asyra systeem in de data base met 150.000 frequenties welke nodig zijn om de organen die uit balans zijn weer in balans te brengen. Zo wordt je al bij de eerste basis test tevens direct behandelt. Na deze basis test gaan we dieper in op al je klachten door middel van diverse andere testen. Zo komen we ook achter de causale oorzaak van je klachten en kunnen we doelgericht werken aan jouw gezondheid. De gemeten frequenties worden vervolgens opgeladen in een persoonlijke remedie. Deze remedie werkt volgens het homeopatische principe waarbij ‘gelijke met gelijke’ behandeld wordt. Dit vormt het hoofdbestanddeel van de behandeling.

Laat de oorzaak meten en behandelen

Heb je last van een bepaalde klacht of aandoening? Grote kans dat je lichaam uit balans is geraakt door een verstoring of blokkade. Gelukkig is er iets aan te doen! Het is mogelijk om met behulp van dit computergestuurd programma via de meridianen (energiebanen) verstoringen en blokkades op te sporen. De behandeling is erop gericht om deze blokkades op te heffen met behulp van voor jou op maat gemaakte digitale homeopathie. Wanneer de meridianen weer blokkade vrij zijn en de energie vrij kan stromen, zal je lichaam zichzelf weer gaan herstellen.

Asyra Pro

De Asyra Pro is de meetapparatuur waar wij mee werken. Dit apparaat is het resultaat van decennialang onderzoek, ontwikkeling en verbetering van alle voorgaande energetischemeetapparatuur. Het bevat meer dan 150.000 frequenties waarmee inzicht verkregen wordt in de aard van de klacht(en).  De Asyra Pro is wetenschappelijk goedgekeurd door de Amerikaanse FDA en de resultaten van testen (dubbelblind) die door de universiteit van Utah gedaan zijn bleken een nauwkeurigheid van 98% te hebben in vergelijking met de standaard bloedtesten. De technologie van de Asyra Pro heeft zich al bewezen in het gebruik door artsen, natuurgeneeskundigen, tandartsen, voedingsdeskundigen en andere gezondheidstherapeuten.