+31(0)6-24866836

La Salvia

GENNAIO 2015 152

La Salvia, de praktijk voor bio resonantie en natuurvoeding, jouw weg naar een optimale gezondheid!

La Salvia is een praktijk waar kinderen en volwassenen van 0 tot 100 jaar  terecht kunnen voor persoonlijke voedingsadviezen en bio resonantie.  Wij zijn een praktijk waar je terecht kan voor al je vragen over voeding en gezondheid. Samen kijken we wat voor jou het beste is. Ik werk in mijn praktijk met bio resonantie, door de metingen van de Asyra kan ik zien waar bij jou de disbalans zit en zo heel doelgericht de behandeling samen te stellen.

Meten = Weten

Ik weet uit ervaring dat het een uitdaging is rekening te houden met de wensen van je kinderen en je eigen kennis en overtuiging met betrekking tot voeding. Het is een enorme uitdaging daar balans in te houden en je kinderen gezond te laten eten. Zeker als er sprake is van een allergie, overgewicht, of bepaalde klachten.

Nadat ik in juni 2011 ben afgestudeerd als natuurvoedingskundige aan Het Kraaybeekerhof ben ik mijn eigen praktijk La Salvia aan huis begonnen. In mijn praktijk geef ik individuele voedingsadviezen aan ouders en hun kinderen. Na een uitvoerige anamnese geef ik adviezen vanuit de natuurvoeding toegespitst op hun situatie. Ik vind het altijd weer een uitdaging om via coaching en goede adviezen mijn clienten zich zo optimaal mogelijk te laten voelen.

Ik help je graag in je zoektocht naar een gezondere en natuurlijke levenswijze voor jou en je kind.

  • Gecertificeerd als Asyra therapeut door Asyra Nederland. www.aysra-nederland.nl
  • Aangesloten bij de beroepsvereniging VNVK (Vereniging van Natuurvoedingskundigen.
  • Aangesloten bij de beroepsvereniging NIBIG (Nederlands Instituut voor Belangenbehartiging Integrale Gezondheidszorg
  • Moermanvoedingskundige, erkend door de MMV (Moerman Vereniging)

AsyraVereniging VNVK De vereniging van natuurvoedingskundigen natuurvoeding en adviesheader_logo