+31(0)6-24866836

Moerman

Zélf de strijd aangaan tegen kanker, kan dat? Zeker wel! Je kunt heel veel doen om de ziekte te vermijden én je kunt als patiënt heel veel doen om beter door de ziekte heen te komen.

Diagnose kanker? Dan is het Moermandieet aan te raden. Het helpt je bij de genezing én overleving, zo wijst de ervaring van ontelbare patiënten uit. Ook komt de therapie overduidelijk de kwaliteit van leven ten goede. Dat laat de ervaring van MMV in 40 jaar glashelder zien. Zowel voor patiënten die een reguliere behandeling ondergaan als voor patiënten die daar om eigen redenen van afzien, is het Moermandieet vaak
van grote betekenis.

De Moermantherapie is geen wondermiddel maar deze therapie brengt in ieder geval het lichaam in een optimale conditie, waardoor de kans op genezing aanzienlijk toeneemt. Nagenoeg alle kankerpatiënten die de Moermantherapie volgen voelen zich energieker, fitter en sterker en kunnen reguliere behandelingen beter verdragen. Brengt de therapie geen genezing, de kwaliteit van de resterende levenstijd is in ieder geval beduidend beter. Goed voeding versterkt het immuunsysteem. Dat is goed voor het zelfgenezend vermogen van het lichaam en draagt bij aan de kwaliteit van leven.Het Moermandieet houdt in dat je een streng dieet volgt. Streng in die zin dat je een aantal voedingsmiddelen (suiker bijvoorbeeld) moet laten staan en met name extra groenten op het menu moet zetten. Of je dan nog wel lekker eet? Nou, wat dacht je! De tijd dat het minder lekker was, ligt ver achter ons. Er zijn zelfs steeds meer volgers van het dieet die nooit meer iets anders willen. 

De MMV bouwt in haar ondersteuning van kankerpatiënten voort op de bekende Moermantherapie. De grondlegger van deze therapie, Cornelis Moerman(1893-1988), stelde dat een gezond lichaam een cruciale voorwaarde is in de strijd tegen kanker. Dat is te bereiken door niet alleen gezond te eten maar ook door extra vitamines, mineralen en voedingsstoffen te gebruiken. Behalve dat raadt MMV voldoende lichaamsbeweging aan. Ook dienen externe risico’s (bijvoorbeeld gifstoffen binnen- en buitenshuis) zoveel mogelijk vermeden worden.

Je kunt het Moermandieet zelfstandig volgen maar je kunt ook kiezen voor begeleiding zodat je direct en op de juiste manier kunt starten met het dieet.

MMV-leden ontvangen €10,- korting op het eerste consult of kunnen kiezen voor een kosteloos, vrijblijvend kennismakingsgesprek (ca. 20 min.)

De begeleiding bestaat o.a. uit menu’s, adviezen, tips en een luisterend oor. Bij praktijk La Salvia bestaat de mogelijkheid om het dieet te ondersteunen met bio resonantie voor nog betere resultaten.

Neem voor meer informatie contact op via:

info@lasalvia.nl of telefoonnummer 06 24866836.

Voor meer informatie over de Moerman Vereniging kijkt u op MMV.