+31(0)6-24866836

Tarieven

Tarieven

Bio Resonantie met Asyra Pro

Eerste consult     €135     +/- 1,5 uur

Tweede consult  €95       +/- 1 uur

Totaal                  €225

Basis behandeling bestaat uit 2 consulten

Vervolg consulten   €95

 

Natuurvoedingadvies & Moerman advies

Eerste consult      €97

Vervolgconsult    €77

Combinatieconsult Bio resonantie & Natuurvoeding  €225

Alle prijzen zijn incl. 21% BTW. U kunt contant of per factuur betalen.

Behandelingen Bio Resonantie

Basis behandeling:

Dit houdt in een eerste consult en een tweede, er wordt in de eerste behandeling een uitgebreide basis test gedaan en afhankelijk van de uitkomst daarvan, gaan dieper in op jou lichamelijke klachten. Hieruit komt de causale oorzaak van jouw disbalans. Tevens wordt een uitgebreide voedingstest gedaan en kunnen we zien welke voedingsmiddelen op dit moment belasten voor jouw lichaam zijn. Je wordt bij de eerste behandeling ook behandeld met de laserpen voor een kick-start van je behandeling. Je krijgt ook een persoonlijke homeopatische remedie mee om de behandeling thuis voort te zetten. Lifestyle en voedingsadviezen horen er standaard bij. Indien noodzakelijk wordt er ook suppletie advies gegeven.

Vervolgconsult:

Afhankelijk van de aard en duur van de klachten kunnen meerdere consulten nodig zijn. De ervaring is dat er 3 tot 6 behandelingen nodig zijn om weer in balans te komen. Dit wil zeggen dat naast vermindering of verdwijnen van de klachten d meeting van de organen geen verzwakking meer aangeeft. Je bent dan sterk genoeg om op eigen kracht verder te herstellen.

Check up:

Ben je al eerder op consult geweest en wil je graag jaarlijks een complete gezondheidscheck doen? Dan kan je afhankelijk van jou gezondheidssituatie dit 1 a 2 keer per jaar doen. Zo werk je optimaal aan preventie! Idee is dit bijvoorbeeld in het voor- en najaar te doen.

Ondersteunende behandeling:

Volg je bij een andere therapeut of arts een bepaalde therapie? Bio resonantie kan je ondersteunen in je behandeling, zodat je zo effectief mogelijk werkt aan je genezing. Denk bijvoorbeeld aan, cranio-sacraal therapie, fysiotherapie, acupunctuur, voetreflex zone therapie, EFT Therapie, stoppen met roken, hulp bij minderen/stoppen met alcohol.

Behandelingen Natuurvoeding

Intake consult: 

Voor de eerste afspraak heb je 3 dagen een voedingsdagboek bijgehouden en een  vragenlijst ingevuld. Op basis van deze informatie maak ik een gedetailleerde anamnese en wordt deze helemaal doorgesproken. Op de eerste afspraak krijg ik een goed beeld van je lifestyle, voedingspatroon en klachten. Aan de hand van deze informatie zal in het tweede consult het behandelingsplan worden besproken. Je krijgt altijd al beknopte adviezen mee. Consult duurt ongeveer 1,5 uur.

Vervolg consult:

Bespreking van het behandelingsplan. In het advies worden lifestyle adviezen gegeven, maar ook wat voor jou de beste voeding is en hoe je de behandeling kan ondersteunen met bijvoorbeeld kruiden, fytotherapie en/of supplementen.

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact op met 06-24866836 en informeer wat Angela Cappellano voor u kan betekenen.